THE WORLD GAMES NL

Duathlon selectie World Games bekend

THE WORLD GAMES NL

Duathlon selectie World Games bekend

Duathlon selectie World Games bekend

Coördinator Duathlon Armand van der Smissen heeft de selectie voor The World Games bekend gemaakt. The World Games, die in juli plaatsvinden in het Amerikaanse Birmingham, is een internationaal evenement voor niet-olympische sporten en sportdisciplines. De individuele duathlon staat op 16 juli op het programma, de mixed relay (bestaande uit een man en een vrouw, die beiden tweemaal in actie komen) staat op 17 juli gepland.

Nederland wordt bij de vrouwen vertegenwoordigd door Ann Schoot Uiterkamp, Karin Nieuwenhuijsen en Diede Diederiks. Bij de mannen zijn Daan de Groot, Thomas Cremers en Joey van ‘t Verlaat geselecteerd.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook

Gerelateerde berichten