THE WORLD GAMES NL

Loting Korfbal: Nederland vs. Chinees Taipei, Portugal & Tsjechië

THE WORLD GAMES NL

Loting Korfbal: Nederland vs. Chinees Taipei, Portugal & Tsjechië

Loting Korfbal: Nederland vs. Chinees Taipei, Portugal & Tsjechië

Zaterdagmiddag 26 februari werd in Papendrecht de loting voor de groepsindeling van het korfbaltoernooi van The World Games 2022 verricht. Naast Tilbert La Haye (IKF) waren ook Laurens Leeuwenhoek (TeamNL Korfbal) en Julie Caluwé (België) aanwezig.

Poule-indeling
TeamNL Korfbal treft in poule A Chinees Taipei, Portugal en Tsjechië. In poule B neemt België het op tegen China, Duitsland en Suriname. Zaterdag 16 juli worden de halve finales gespeeld, de finale staat op zondag 17 juli gepland.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on facebook

Gerelateerde berichten